WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een groep van betrokken en enthousiaste ABN AMRO collega’s die vooruit willen! Die het belangrijk vinden dat jouw mening wordt gehoord in belangrijke besluiten over jouw arbeidsvoorwaarden.


Mail-bijlage.jpg

TOM VAN DER GRINTEN

Sinds 2006 ben ik werkzaam bij ABN AMRO. Als manager binnen Operations ben ik primair verantwoordelijk voor Credits. Wij verzorgen de operationele afhandeling voor leningen vanaf 500 euro tot aan miljardendeals. Onze missie is dat klanten zorgeloos over hun lening kunnen beschikken, maar we zijn er ook als het tegenzit... Bij schuldproblematiek hebben we betrokken collega's voor debiteurenbeheer, faillissementen en derdenbeslagen. Als leidinggevende binnen Operations merk ik de afgelopen jaren dat de onze klanten andere verwachtingen hebben en onze bank steeds sneller moet veranderen. Graag lever ik mijn bijdrage om in deze dynamische wereld, vol kansen en bedreigingen voor onze collega's, een goed platform neer te zetten. Klaar voor de toekomst! 

 
Bas%2Bfoto.jpg

Bas bisschops

Ik werk al sinds 2010 bij ABN AMRO en houd mij bezig met Marketing & Communicatie. Met mijn team ben ik verantwoordelijk voor onze marketingstrategie en voor alle marketingcampagnes voor ABN AMRO. Ook informeren we klanten op een klantgerichte en transparante manier over hun bankzaken. Ik vraag mij daarbij af hoe ABN AMRO relevant blijft voor klanten, maar ook voor alle getalenteerde collega’s die we zo hard nodig hebben. Voor nieuwe generaties die vragen om een andere cultuur en een andere manier van werken. Ik voel persoonlijk urgentie voor veranderingen die sneller en verder gaan. Sneller in ieder geval dan in het verleden.  Voor mij is Our NEXT Move een manier om hier een impuls aan te geven.

 
Actieveleden.jpg

actieve leden en ambassadeurs

Our NEXT Move is een beweging voor collega’s, door collega’s. Wij zijn trots op een actieve groep van collega’s die het leuk en belangrijk vinden om meer te doen dan alleen hun lidmaatschap. Wil jij ook meer doen? Meld je aan! We zoeken nog enthousiaste collega’s die alles weten van arbeidsvoorwaarden, communicatie, juridische zaken, administratie, werving, onderhandelingen of van het ophalen van feedback. Of die het leuk vinden om hier meer over te leren!