JOUW MENING?

Our NEXT Move wil een platform zijn voor jouw mening, en die van je collega’s. Daarom vragen we je regelmatig om je mening. We willen weten welke onderwerpen jij belangrijk vindt, welke keuze jij zou maken en of je tevreden bent met de voorstellen die uit gesprekken met ABN AMRO komen.


Enquête 2; Onze agenda voor 2019

Op 1 april starten de onderhandelingen over een nieuwe CAO, het Sociaal Plan en onze Pensioenen. Na een eerste enquete hebben we al een goed beeld gekregen van wat voor jou belangrijke onderwerpen zijn. In deze tweede enquete willen we hier graag nog een verdieping op aanbrengen. Dit helpt ons in de voorbereiding op de onderhandelingen. Zodra deze zijn begonnen, zullen we vaker jouw mening ophalen op meer specifieke onderwerpen.


Start onderhandelingen.jpg

Enquête 1; welke onderwerpen vind jij belangrijk?

Dit voorjaar starten de onderhandelingen over een nieuwe CAO, het Sociaal Plan en onze pensioenen. In het voorjaar bepalen we samen met ABN AMRO en de vakbonden welke onderwerpen we zullen bespreken. Daarom is het belangrijk dat jij nu al aangeeft welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn. Klik op de onderstaande link om de enquête in te vullen. Invullen kost slechts 5 minuten.

DEZE ENQUETE IS INMIDDELS GESLOTEN