De uitnodiging! We kunnen nu écht meepraten!

Goed nieuws! ABN AMRO heeft Our NEXT Move vandaag officieel uitgenodigd om deel te nemen aan de onderhandelingen over een nieuwe CAO, Sociaal Plan en Pensioen. Op 1 April beginnen de gesprekken met ABN AMRO en de andere vakbonden. We kunnen ons nu dus verder gaan voorbereiden om de stem van onze collega’s te vertegenwoordigen in thema’s die belangrijk zijn voor onze leden.

Afbeelding1.png

Onze eerste ledenbijeenkomst!
Vorige week, dinsdag 5 maart, was het zo ver! De eerste ledenbijeenkomst van Our NEXT Move! Spannend of zouden er wel mensen komen? Maar Tom en ik kijken er met onwijs veel plezier en trots op terug. Supergaaf om de energie en betrokkenheid te voelen van 20 enthousiaste collega’s uit verschillende bedrijfsonderdelen die actief mee willen bouwen aan onze beweging. Voor collega’s, door collega’s! Uit een brainstorm kwamen niet alleen briljante ideeën om meer collega’s te bereiken, maar ook concrete hulp om die te realiseren. Gaaf om zoveel energie, kennis en kunde in één zaal te zien! Collega’s bedankt!

Onze inhoudelijke agenda
Ondertussen bereiden we onze inhoudelijke agenda alvast voor. Deze wordt volledig bepaald door onze leden en de resultaten van de eerste enquête geven daarin veel richting. Belangrijke thema’s zijn investeren in je loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en meer flexibiliteit in het opnemen van verlof, bijvoorbeeld om voor je naasten te zorgen of andere dromen na te jagen. Maar ook meer mogelijkheden vanuit de bank om zelf aan de slag te gaan met verduurzamen is een veel genoemd thema bij onze leden. Alle resultaten vind je hier

Campagne voeren!
We zijn er trots op dat we inmiddels al ruim 320 collega’s zich hebben aangesloten bij onze beweging. En groeien we iedere dag! Our NEXT Move wil dat alle collega’s mee kunnen praten in de komende onderhandelingen. Om samen echt impact te kunnen hebben is groei in ons ledenaantal op dit moment de grootste prioriteit. 

Lid worden?
Nog geen lid? Inschrijven kost 2 EUR per jaar en 3 minuten van je tijd. Wij vertegenwoordigen jouw stem in collectieve afspraken met ABN AMRO en we houden je goed  op de hoogte van de ontwikkelingen!


Groet,
Bas en Tom