Goed nieuws! Het is nu officieel!

Goed nieuws! Wij (Tom en Bas) hebben vanmorgen bij Nauta formeel onze medewerkersvereniging opgericht. De vereniging Our NEXT Move heeft tot doel om ABN AMRO collega's te vertegenwoordigen in het maken van collectieve afspraken over arbeidsvoorwaarden met ABN AMRO. Mocht je het leuk vinden, lees dan hier de officiële oprichtingsakte van Our NEXT Move.

We zijn er ook trots op dat we sinds 11 februari ook al ruim 170 enthousiaste nieuwe leden erbij hebben gekregen. En dit aantal groeit nog iedere dag en we krijgen veel positieve reacties uit onze omgeving. We hebben daarom ABN AMRO inmiddels ook formeel gevraagd om ons te accepteren als volwaardig gesprekspartner in de komende onderhandelingen over CAO, Sociaal Plan en Pensioen die op 1 april van start gaan. Spannend!

Samenwerking met de bonden
Vanmorgen hebben we ook een constructief eerste gesprek gehad met de FNV, CNV en De Unie over onze intentie tot samenwerking in de komende periode. Ondanks onze verschillen zijn er ook veel overeenkomsten en delen we hetzelfde doel om onze collega’s goed te vertegenwoordigen. We hebben concrete afspraken gemaakt om onze samenwerking verder vorm te geven.

Wisdom of the crowd
5 maart organiseren we ook onze eerste bijeenkomst met de collega’s die hebben aangegeven mee te willen helpen bouwen aan Our NEXT Move. Gaaf dat zoveel leden hebben aangegeven een actieve rol te willen spelen. We kunnen hun kennis en ervaring goed gebruiken. Samen hebben we heel veel kennis over bijvoorbeeld een inhoudelijk onderwerp als pensioenen, maar ook op het gebied van communicatie of onderhandelen.

Vind jij onze beweging ook een goed initiatief? Meld je dat snel aan als lid! We vragen altijd om je mening en houden je op de hoogte van het verloop van de onderhandelingen. Klik hier, het is in 3 minuten geregeld en kan ook makkelijk via je mobiel!

We houden je op de hoogte!

Groet,
Bas en Tom